Sobre Caldesa

  • Presentació

Aquest projecte neix amb la idea d’abastar un espai concret del panorama literari en català. Una revista que, per una banda, pretén convertir-se en punt d’encontre de joves escriptors així com, per altra banda, ser un mitjà material que servisca d’al·licient a la publicació i l’escriptura en català. Una revista oberta a la publicació jove, universitària o no, que aplane els camins d’un món literari caracteritzat per la fragmentació i la primacia de dinàmiques de validació com els premis literaris. Així doncs, l’esperit que regeix Caldesa és l’obligació de fer-nos llegir i impulsar una iniciativa que ens permeta aprendre i créixer. 

El nostre objectiu és que les col·laboracions externes constituïsquen el gruix de la revista. Caldesa és, al capdavall, un espai per donar veu a plomes noves. Abans de contactar amb nosaltres, es convenient consultar les bases de publicació.

  • Consell Editorial

Andreu Blay i Fernández-Serrano

Joan Belló Crespo

Joana Signes Lloret

Diego Albarracín Albarracín

Norman Ortells Miragall

Blanca Garcia-Oliver Canet

Roser Serra Gómez

  • Objectius de la revista

1. Promocionar l’ús culte i literari del valencià. 

2. Donar visibilitat a la tradició literària i cultural en llengua catalana entre els joves.

3. Enfortir la presència del perfil de l’escriptor entre els joves i legitimar la creació literària com una producció de coneixement.

4. Oferir un espai d’articulació entre els joves i una activitat cultural diferent a l’ensenyament acadèmic.

5. Distribuir la revista literària amb el propòsit de promocionar les produccions realitzades. 

Diseña un sitio como este con WordPress.com
Comenzar